Arta Bijuteriilor

Creativitatea, rafinamentul aproape magică aduc viața în creațiile semnate Zehava Createur Joaillier.

Povestea casei de bijuterii ZEHAVA a început în 2008 din pasiune drept o afacere de familie. Denumirea lui ZEHAVA își are originea în vechea ebraică unde „zehav” înseamnă  „aur”; „comoara mea”,  ZEHAVA este și un nume de alint folosit de părinți atunci când vorbesc cu copii lor – ”comoara mea, aurul meu”.

Magazinul cât și atelierul au fost create pornind de la pasiunea lui Daniel Teashala pentru meșteșugul cu metale și pietre prețioase. Bijuteriile fine create manual în atelierul propriu oferă o nouă abordare în materie de concept și variațiuni de design.

Materiale prețioase precum aurul, platina și argintul sunt texturate în creații deosebite, unicat care au la bază pietre prețioase finisate cu măiestrie și dedicație de către fondatorul brandului ZEHAVA. Casa românească de bijuterii este produsul secolului XXI care prin piesele sale originale readuce în prim-plan bogăția și tradiția meșteșugului de bijuterii fine.

Inspirate ca textură și design din istoria românească creațiile ZEHAVA aduc elemente ale vremurilor trecute în prezent ca o reinterpretare a bijuteriilor din tezaurul dacic cât și fiecare piesă este influențată de moștenirea exotică a Etiopiei, țara de origine a creatorului. Filozofia companiei s-a conturat de-a lungul timpului în jurul clienților. ZEHAVA este o experiență, nu o ședință de shopping tipică. Când cineva intră în magazin el este tratat ca un prieten venit în vizită chiar dacă nu cumpără nimic. Ai tot timpul din lume pentru a proba fiecare piesă, pentru a pune întrebări și pentru a descoperi acea bijuterie specială care se potrivește felului tău de a fi.

Bijuteriile ZEHAVA reprezintă femeile care le poartă, neconvenționale, cu personalitate puternică, atrase de frumos, culori și forme neobișnuite.

Încrustate cu pietre prețioase, finisate după o tehnică ce aminește de bogăția trecutului, bijuteriile ZEHAVA reflectă o atitudine, un stil unic în fața tendințelor trecătoare.

Te invităm să descoperi brandul ZEHAVA în centrul istoric al Bucureștiului pe strada Constantin Esarcu nr.1. Maestrul bijutier Daniel Teashala va fi bucuros să vă pună la dispoziție timpul său pentru a vă alege piesa de bijuterie fină potrivită.

DSC03000

Recent Blog Posts