Filtrare
show blocks helper

Pret

Finisaj

Prindere

Material

Culori

Pietre

Forma pietrei


Alege sa marchezi momentul casatoriei cu verighete care sa se potriveasca cu stilul tau. Zehava iti ofera o gama variata de verighete, de la cele cu design de inspiratie clasica, pana la modele realizate dupa concepte unice si moderne sau mai putin conventionale, innobilate cu diamante naturale.

Pentru ca verigheta nu este o simpla bijuterie, ci una pe care o vei purta tot timpul, indiferent de tinuta sau ocazie, bijutierii nostri au conceput diverse modele originale: verighete cu motive traditionale gravate, verighete cu textura speciala, verighete artizanale, verighete cu simboluri antice sau verighete cu forme neconventionale.

Lucrate cu pasiune si cu o atentie aproape obsesiva la detalii, verighetele Zehava sunt realizate din aur galben, aur alb si aur roz, in colectia noastra putand gasi inclusiv modele ce combina intr-un mod ingenios diferitele culori de aur.

De mare rafinament sunt si verighetele cu diamante naturale. Innobilate cu pietre de o calitate exceptionala, acestea se regasesc in colectia noastra sub diverse modele: cu un singur diamant sau cu mai multe, cu diamante negre si albe etc.

Daca niciunul dintre cele aproape 50 de modele de verighete din colectia noastra nu este pe gustul tau, nu uita ca poti prezenta bijutierilor nostri propria ta viziune privind conceptul, design-ul, pietrele pretioase sau semipretioase, metalele pretioase ale viitoarei tale verighete.