Filtrare
show blocks helper

Pret

Finisaj

Prindere

Material

Culori

Pietre

Forma pietrei


Tot mai multi indragostiti aleg astazi sa poarte verighete din aur roz pentru ca se diferentiaza de culoarea verighetelor clasice. Pentru prima data aurul roz a fost folosit in industria bijuteriilor, in jurul anului 1800, in Rusia, motiv pentru care a fost denumit „aur rusesc”. Din momentul in care rusii au incetat sa mai foloseasca aurul roz in fabricarea bijuteriilor, acesta si-a pierdut denumirea initiala.

Frumusetea unei verighete aur roz este data si de caracteristica de a-si schimba usor nuanta in timp, capatand o culoare mai rosiatica. Gratie acestei caracteristici, verighetele aur roz devin o bijuterie vintage, ceea ce ii confera o adevarata splendoare. Asta face ca o verigheta aur roz sa fie tot mai ravnita.

ZEHAVA iti ofera modele splendide de verighete de aur roz simple sau realizate in combinatii cu aur galben sau aur alb. De asemenea, daca esti indragostit de aurul roz si iubesti pietrele pretioase, descopera oferta noastra de verighete aur roz cu diamante de diferite culori. Nu doar ca vei avea o bijuterie unica, dar vei descoperi traditia mestesugului de bijuterii fine. O astfel de verigheta din aur roz este o bijuterie de care te vei bucura o viata intreaga si o vei putea lasa mostenire viitoarelor generatii.