„Fix în spatele terasei Lido, pe o străduță din spatele Ateneului, există un atelier de bijuterii, fix lângă o cofetărie cunoscută pentru eclerurile savuroase. Vitrinele permit trecătorului să arunce o privire asupra bijuteriilor hipnotizante…”

Interviu de Andrei Dimulescu

Atelier

Rafinamentul, creativitatea și calitatea sunt ceea ce definesc creațiile unice Zehava Createur Joaillier.
Scopul nostru este să vă oferim pachetul complet de servicii atunci când vine vorba despre bijuterii.
Experiența Zehava incapsulează o listă completă de servicii care aduc un suflu nou pieselor tale vechi, care repară efectele timpului sau care aduc la viață ideile și design-urile tale.

Curățare și lustruire pentru bijuterii

Nimic nu rivalizează cu patina timpului asupra bijuteriilor tale. De fiecare dată când porți piesa ta favorită ceva îi este adăugat aerului său. Totuși, uneori am dori ca ea să revină la aspectul ”proaspăt scoasă din cutie”. Zehava oferă servicii profesioniste de curățare și lustruire a bijuteriilor pentru ca tu să poți păstra amintirile ca noi!

Montură pietre prețioase/semi-prețioase.

Montura este echilibrul fragil dintre design și practic. Un adevărat maestru în montură așează piatra prețioasă în așa fel încât să devină centrul atenției fără a distrage de la restul detaliilor. O montură profesionistă completează piatra prețioasă în cel mai discret mod cu putință în timp ce îi oferă durabilitate și confort maxim pentru purtător. Și asta este exact ce oferă Zehava.

Redimensionare

Dacă o bijuterie nu vine perfect, atunci Zehava o va redimensiona în cel mai scurt timp pentru a ne asigura că noua ta piesă favorită îți vine ca turnată!

Placare cu aur și rodiu

Placarea este un mod excelent pentru a te asigura că bijuteriile vor rezista testului timpului. De la aur alb/roșu/galben la rodiu sau aur alb, Zehava oferă cele mai bune materiale și artizanat impecabil pentru a ne asigura că te vei bucura de piesele tale vedetă pentru cât mai mult timp sau că ceva ce și-a pierdut farmecul îl redobândește într-un mod inedit.

Constantin Esarcu 1, Bucharest, Sector 1

Office@zehava.ro

+4 0754 037 737 / +4 0752 088 232

Monday – Saturday  10:00-20:00

Un spațiu vibrant care oferă servicii complete pentru bijuteriile tale favorite

CREATEUR JOAILLIER

„For me, the most important relationship with my clients is trust. And my biggest satisfaction is to exceed their expectations.”

Daniel Teashala /Jewelry Designer, Owner/

Reconstrucție

S-a rupt colierul tău preferat sau o piesă pe care o iubești are nevoie de puțin mai multă atenție? Zehava oferă pachetul complet de reparații. De la închizătoare rupte, la zale lipsă sau pietre prețioase care stau să cadă – vom accepta și cele mai complicate provocări și vom livra rezultatul în mâinile tale emoționate.

Reproducere bijuterii

Nu ai găsit ce ți-ai dorit pe piață? Zehava poate crea și produce bijuterii personalizate, bazate pe propria idee unică sau pe o imagine cu o piesă care ți-a atras privirea. Măiestria noastră nelimitată te asigură că rezultatul final îți va depăși așteptările și îți va aduce visele la viață.

Comerciant de pietre prețioase

Dacă unei bijuterii îi lipsește o piatră prețioasă sau îți dorești un anumit tip de comoară prețioasă sau semiprețioasă pentru a crea cea mai frumoasă piesă cu putință, Zehava te va ajuta să o achiziționezi – cu tot cu certificat de autencitate și transparență totală legată de originiile achiziției. De asemenea, cumpărăm pietre prețioase de la clienții noștri dacă serviciul este cerut.

Bijuterii cu aur la schimb

Piesele demodate sau lăsate moștenire pot deveni o piesă semnată Zehava în cel mai scurt timp. Dacă ne aduci bijuteriile tale rupte sau care nu mai sunt la modă, acestea pot primi o viață nouă ca accesorii statement uimitoare. Tot ce trebuie să achiți este manopera (bani sau aur la schimb).

Unde ne gasiti?

Constantin Esarcu 1, Bucharest, Sector 1

Office@zehava.ro

+4 0752 088 232 / +4 0754 037 737

Monday – Saturday  10:00-20:00

Nume (necesar)

Email (necesar)

Mobil (necesar)