Bijuteriile noastre sunt create pentru a dezvălui esența celor care le poartă.

Tot ce facem la Zehava te are pe tine în centrul atenției. Piesele noastre sunt create pentru a dezvălui esența interioară a celor care le poartă. Ele sunt mai mult decât accesorii: ele sunt povestitori care prezintă personalitatea, pasiunile și stilul tău de viață fără a scoate un singur cuvânt.

Pasul 1: Design și concept

Propriul tău design personalizat începe cu o consultație. Aceasta poate avea loc fie în showroom-ul nostru, fie prin telefon sau email.

Indiferent de modul ales, nivelul de implicare și atenția la detalii sunt aceleași. Vom face schimb de idei, ne vom cunoaște mai bine și îți vom prezenta ideile, schițele și imaginiile care se completează în așa fel încât să devină o bijuterie unică.

Dacă dorești, te putem ajuta în alegerea diamantului conflict-free perfect sau a pietrelor prețioase care vor îndeplini ideile tale de design.

Zehava_BijuteriiPersonalizate_Pasul1

Pasul 2: Cotația

Mai mulți factori influențează prețul final al bijuteriilor: conceptul, design-ul, pietrele prețioase sau semiprețioase, metalele prețioase (aur de 14, 18 carate, alb, galben, roz) și mărimea.

Fiecare factor de pe listă este complet transparent și include greutatea materialelor folosite, mărimea și calitatea pietrelor prețioase și detalii complete despre design și materiale.

Zehava_BijuteriiPersonalizate_Pasul2

Pasul 3: Aprobarea finală și producția design-ului

Înainte să începem procesul de producție, avem nevoie de aprobarea ta finală și un avans.

Maestrul nostru aurar va finisa și lustrui metalul ales. Există o varietate foarte mare de soluții de lustruit din care poți alege, dar majoritatea clienților aleg finisarea lucioasă.

Pietrele prețioase alese de tine sunt apoi montate în stilul pe care îl preferi. Montura este pasul final al procesului. Bazându-ne pe cunoștințele noastre legate de cele mai bune tehnici de montură, ne vom consulta cu tine pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni pentru o montură impecabilă și clasică.

IMG_1696

Pasul 4: Livrarea sau ridicarea comenzii

Odată ce bijuteria ta unică este gata, o împachetăm într-o cutie lucrată manual și o așezăm într-una din pungile noastre de cadou pentru o experiență de unboxing incomparabilă.

Acesta este și pasul în care este finalizat procesul de plată.

DSC03000

Fă parte din procesul de creație!

Dacă vrei cel mai frumos detaliu personal în verighetele tale, atunci poți face parte din procesul de creație și să te asiguri că inelele prețioase vor conține o mică parte din tine pentru totdeauna.