Filtrare
show blocks helper

Pret

Finisaj

Prindere

Material

Culori

Pietre

Forma pietrei


Unul dintre cele mai importante roluri în cadrul unei cereri în căsătorie îl joacă cu siguranță inelul de logodnă. Pentru că este vorba despre o bijuterie care va sta pe deget pentru totdeauna, un inel de logodnă trebuie să fie, nu doar simbolul dragostei nesfârșite, ci și un element ce ține cont de stil și personalitatea fiecărei femei.

ZEHAVA îți oferă o gamă vastă de inele de logodnă, în modele absolut fascinante care vor face orice femeie să spună mult mai ușor „da”. Inele de logodnă din aur de diferite nuanțe, cu diamant sau alte pietre prețioase naturale de diferite culori (safir, smarald etc) sunt pentru ZEHAVA expresia unui stil unic în fața tendințelor trecătoare.

Inspirate ca textură și design din istoria românească, creațiile ZEHAVA aduc elemente ale vremurilor trecute în prezent ca o reinterpretare a bijuteriilor din tezaurul dacic. Totodată, fiecare piesă este influențată de moștenirea exotică a Etiopiei, țara de origine a creatorului bijuteriilor.

Întreaga noastră colecție de inele de logodnă este concepută plecând de la premisa că fiecare femeie merită o bijuterie unică și excepțională, creată doar pentru ea – bazată pe personalitatea, stilul și frumusețea ei. Un inel de logodnă creat de Daniel Zehava te va face să te simți frumoasă și specială – ca și cum ai păzi un secret uimitor. Important de știut este că o achiziție de la ZEHAVA include garanție pe viață și servicii gratis de mentenanță.