Filtrare
show blocks helper

Pret

Finisaj

Prindere

Material

Culori

Pietre

Forma pietrei


Având originea în atelierele celor mai noi bijutieri, inelul de logodnă din aur roz a devenit tot mai căutat în ultimii ani. Culoarea roz dă un aer vintage și romantic inelului de logodnă și are avantajul de a se potrivi cu toate tonurile de piele.

În ciuda diferenței de culoare, cantitatea de aur este la fel de mare în cadrul bijuteriilor de aur roz ca și la cele din aur galben. Diferența de nuanță în cazul inelelor de logodnă din aur roz este dată de folosirea unui procent mai mare de cupru decât în cazul celor din aur galben.

Modelele de inele de logodnă din aur roz de la ZEHAVA sunt înnobilate cu diamante naturale de diferite culori sau alte pietre prețioase. Un inel de logodnă din aur roz de la ZEHAVA îmbină textura și designul bijuteriilor din tezaurul dacic, cu influența exotică a Etiopiei, țara de origine a creatorului brandului ZEHAVA.

Ca și în cazul tuturor bijuteriilor ZEHAVA, achiziția oricărui inel de logodnă din aur roz include garanție pe viață și servicii gratis de mentenanță.