Filtrare
show blocks helper

Pret

Finisaj

Prindere

Material

Culori

Pietre

Forma pietrei


Aurul galben rămâne culoarea tradițională pentru inelele de logodnă. Încărcat de semnificații, un inel de logodnă din aur galben este o bijuterie care reprezintă loialitate și o promisiune a dragostei.

ZEHAVA îți oferă diferite modele de inele de logodnă din aur galben, cu diamante naturale de diferite mărimi sau alte pietre prețioase. Bijuteriile noastre reprezintă femeile care le poartă, neconvenționale, cu personalitate puternică, atrase de frumos, culori și forme neobișnuite. Și pentru că fiecare inel de logodnă din aur galben este realizat în propriul nostru atelier de bijuterii, ai posibilitatea să îți alegi alte pietre disponibile cu care ar putea fi înnobilat inelul dorit.

Toate modelele de inele de logodnă din aur galben sunt texturate în creații deosebite, unicat care au la bază pietre prețioase finisate cu măiestrie de către fondatorul brandului ZEHAVA.

Ca și în cazul tuturor bijuteriilor ZEHAVA, achiziția oricărui inel de logodnă din aur galben include garanție pe viață și servicii gratis de mentenanță.