Filtrare
show blocks helper

Pret

Finisaj

Prindere

Material

Culori

Pietre

Forma pietrei


Devenit tot mai popular începând cu anii 90, inelul de logodnă din aur alb pune într-o lumină specială diamantul. Aurul alb accentuează strălucirea diamantelor, în sensul că nu va mai fi reflectată culoarea inelului prin fațetele pietrei prețioase, ca în cazul inelelor din aur galben.

Un alt motiv pentru care sunt preferate inele de logodnă din aur alb este dat de avantajul că aurul alb se asortează ușor cu orice altă bijuterie.

ZEHAVA îți oferă o gamă vastă de modele de inele de logodnă din aur alb, capabile să facă orice femeie să se îndrăgostească de ele. Fie că vorbim de modele tip verighetă, bătute în diamante mici, fie de modelul clasic, cu o singură piatră proeminentă sau despre modele vintage, inelele de logodnă din aur alb de la ZEHAVA sunt fascinante. La noi poți găsi și modele care îmbină aurul alb cu cel galben și, pentru că inelele sunt realizate în propriul atelier de bijuterii, ai posibilitatea să îți alegi alte pietre disponibile cu care poți înnobila inelul dorit.

Ca și în cazul tuturor bijuteriilor ZEHAVA, achiziția oricărui inel de logodnă din aur alb include garanție pe viață și servicii gratis de mentenanță.