Filtrare
show blocks helper

Pret

Finisaj

Prindere

Material

Culori

Pietre

Forma pietrei


Eleganta si calitatea unui diamant de a nu se demoda niciodata ofera rafinament oricarei bijuterii. Indiferent de model, un inel cu diamante are puterea de a impresiona pe oricine. In colectia Zehava poti gasi inele cu diamante din aur galben, aur alb si aur roz, cat si modele care imbina cele trei tipuri de metal pretios.

Fie ca esti indragostita de modelele fine, cu pietre discrete sau de inelele cu diamante mari, in colectia noastra vei gasi cu siguranta un inel care sa se potriveasca cu stilul tau. De asemenea, sunt disponibile inele cu diferite culori de pietre pretioase, precum inele diamante negre, inele diamante portocalii, inele diamante albe, inele diamante culoarea sampaniei, cat si modele care combina diamantele cu alte pietre pretioase si semipretioase in culori deosebite.

Totodata, Zehava iti ofera posibilitatea de a-ti alege singur diamante de cea mai buna calitate sau orice alta piatra pretioasa sau semipretioasa. Daca unei bijuterii ii lipseste piatra sau pur si simplu ai in minte un model special de inel, bijutierul nostru este solutia.