Filtrare
show blocks helper

Pret

Finisaj

Prindere

Material

Culori

Pietre

Forma pietrei


Vrei un inel aur galben care te va face cu adevarat sa iesi in evidenta? Atunci trebuie sa arunci o privire in colectia Zehava. Indiferent daca esti adeptul bijuteriilor minimaliste sau a celor mai opulente, in oferta noastra vei gasi inele aur galben care te vor fascina.

Bijuteriile fine create manual in atelierul propriu ofera o noua abordare in materie de concept si variatiuni de design. Modelele inele aur galben Zehava reprezinta femeile care le poarta, neconventionale, cu personalitate puternica, atrase de frumos, culori si forme neobisnuite.

Lucrate cu pasiune si cu o atentie aproape obsesiva la detalii, din metale si pietre pretioase de o calitate exceptionala, inele aur galben din colectia noastra sunt influentate de mostenirea artistica a Etiopiei, tara de origine a designer-ului si bijutierului.

Combinatia de perle cu diamante naturale, rubine sau smaralde, alaturi de pietre semipretioase de diferite culori, fac din inelele aur galben Zehava o dovada de eleganta care iti va completa stilul si tinuta.